Bangkok: weerzien van Koen en Dirk!
Hellokes allemaal!
Ons laatste dagje gaat nu van start. Gisteren was super!!! Zalig om de eerste vrienden na 3 maanden terug te kunnen vastpakken!
Heel onze reis zijn we super gezond geweest, alleen nu op het laatste heeft Bangkok Lev de das omgedaan... De hitte en de airco zijn hiervan de oorzaak. Geen koorts of zo, wel veeeeeeel gesnotter... Ocharme...Bangkok is wel zo'n beetje zoals we verwacht hadden: druk, maar knappe tempels en boedha's. Lekker eten, goedkope spulletjes, vriendelijke mensen, enz.Alleen zo'n laffe warmte in de winteren zoveel smog hadden we niet verwacht. Een ritje in een tuktuk verkort jouw levensjaren meteen met 10!
Zo meteen vertrekken we naar Koen en Dirk en gaan we nog een hele dag tempels bezoeken, de Chinese wijk onveilig maken en gewoonweg hard genieten van elkaar!
Morgen genieten we dan weer van thuis!
Mercikes allemaal voor jullie lieve woorden op de blog. Het was niet altijd makkelijk om deze up to date te houden, maar het was het dubbel en dik waard!
Dikke knuffels,
Lev en Laïla
Tot snel!!!!
JOEHOEW!!!!!!!!!!!!!!!!
Ongelooflijk...'t is al voorbij...
Wat jullie hebben mogen beleven is uniek!
Hopelijk kunnen jullie het allemaal nog even vasthouden
en wordt jullie thuiskomst niet overstelpt met telefoontjes en nieuwsgierige bezoekers...
Ik hou mijn nieuwsgierigheid nog even bij...tot volgende week..."op 't werk" , zeker???
Trouwens, bedankt dat we een stukje mee mochten beleven, reizen, bekijken, wegdromen,...Zo'n weblog, 't is toch wel wat!!
bedankt voor de ontzettend mooie reisverhalen en knappe foto's
take care and have a nice flight
big hugs
redji & john
Bdankt voor jullie "awsome" verhalen en foto's; en een velige vlucht terug. Tot morgen
Nog een paar uurtjes!
Home sweet home! Potverdomme, wat zijn 3 maanden toch kort! Hopelijk tot snel nog eens! xxx